Thursday, 8 December 2016

Christmas Beauty Box Giveaway Worth RM600 by Anil Wanina

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Lama tak join GA,, Jom..


*Sila klik banner diatas untuk join*

Hadiah :
1 x cash voucher dari Premier Clinic
1 x beauty box dari The Face Shop
1 x beauty box dari Missha
1 x beauty box dari Premier Clinic
2 x beauty box dari Skinfood

Tarikh Giveaway : 5 Disember - 15 Disember 2016

Saturday, 3 December 2016

HEY! HEY! BERSAWANG SUDAH...

ᗩᔕᔕᗩᒪᗩᗰᑌ'ᗩᒪᗩIKᑌᗰ ✿◕ ‿ ◕✿ 

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Hey! Hey! Bersawang sudah..

Mak aih.... Lama nya tak buka blog nie. Punya laa malas. Plus lupa. Kecian Blog aku di anak tirikan.
Tak tahu apa nak update hoi..

Aku nak cerita apa eh.. Banyak benda nie.

First skali aku habaq dulu, aku dapat dapat kerja sebagai Pegawai Perkhidmatan Pendidikan DG41 di Kolej Vokasional Balik Pulau. Lapor diri 15 Ogos ritu. Dah 3 bulan lebih dah berkhidmad. Lama kan.. So sekarang cuti sekolah. Cuti pun kena gi kolej jugak. Tapi hari rabu hari ja laa.. Setakat nie belum dipanggil lagi. Sapa kata kerja cikgu nie senang, banyak cuti, mai dok tampat aku nie. Baru tau.


Secondly, aku nak habaq Kolej Vokasional nie, lain sistem dia dengan sekolah. Tak sama. Banyak program, Then pensyarah2 semua sibuk dengan LPM, MQA dan lain. Benda apa tu? Jangan tanya, tak reti nak terang. Ini pasal bdk2 KVnya sijil diploma depa. Kan dah kata depa nie tak sama dengan bdk sekolah.


Yang ketiga, sekarang musim cuti sekolah.. Macam besa laa.. Kenduri kawen. Hey aku pun dapat banyak jemputan tau. Tak campur yg family lagi. Cuma nya tak dapat nak memenuhi jemputan sahaja.. Diri sendiri jaa belum berpunya. Calon ramai. Tapi, jodohnya tak nampak.. Wakakaka.. Anya suggestion?? Teeett..

Dah.. Lain kali sambung cerita.. Sapa2 nak masuk KV tu.. Bleh laa isi online.. Macam mna nak isi? Dekat laman web KPM kot... Google laa.... Senang. Sekarang semua nya dihujung jari..

Adious...